Har du anlæg for økologisk øl ? Fadølsanlæg ?

Mmm… hmmm… mmmmm. Jeg ELSKER Tuborg Rå.

leje fadølsanlæg københavnDen økologiske øl fra Tuborg er blevet utroligt populær, og med rette fordi de har altså virkelig ramt plet der. Jeg smagte den første gang for en uges tid siden, da jeg lejede et fadølsanlæg her i København. Da jeg skulle være hvilke øl jeg ville have i fadølsanlægget, stod valget mellem de klassisk HOF, Tuborg og Tuborg Classic. Det er noget som alle kan forholde sig til en større fest. Man skræmmer ikke nogen væk, men har ligesom prøvet de der varianter før.

Så jeg tog chancen, måske lidt vildt at tage chancen med en ny øl, når man skal bestille et helt anker til sit fadølsanlæg. Nå, men et eller andet skulle der ske.

Den smager lidt tysk synes jeg. Men tysk på den gode måde

Jeg er i forvejen en stor fan af tyske weissbiers. Jeg er ikke så meget til de der tunge , mørke øl. Men weissbier en god sommeraften. Well, det er ren nektar.

Jeg er faktisk ikke den store ølekspert, selvom jeg skriver et blogindlæg om god fadøl her, men jeg er måske det som man kalder en livsnyder ( selvom det er lidt af klichè at sige det, synes jeg). Så derfor ved jeg faktisk ikke engang om Tuborg Rå ER en weissbier, altså en hvedeøl ?? Er der nogen derude der ved, som kan kommentere på det i kommentarfeltet her på siden ?

Men det SMAGER af weissbier synes jeg, og det er helt på toppen med de store kendte tyske mærker indenfor den genre

Mister det smag i et fadølsanlæg ?

Jeg ved at nogen synes at øl fra fadølsanlæg er sådan lidt kikset. Men øl opbevares faktisk utroligt godt i de der tønder / ankre, og taber hverken brus eller smag. Men det er der måske andre derude der kan forklare lidt bedre end jeg kan på de her få linjer ?

Jeg er som sagt ikke ekspert, men jeg ved hvornår jeg har fået en god øl, og det har jeg med Tuborg Rå

Originally posted 2016-06-13 12:56:33.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *