Findes der økologiske solbriller ?

Ja, der findes måske ikke ligefrem økologiske solbriller, men der findes solbriller som er bedre for miljøet end andre. Og her på det område kan det faktisk betale sig at købe de lidt dyrere solbriller end de helt billige solbriller.

Læs her om hvorfor billige solbriller er ikke gode

Hos SEERUP Optics kan man kun købe kvalitets – solbriller ( Du kan se dem her: http://www.seerup-optics.dk/solbriller/ ), og det er et bevidst valg, da man ved at arbejderne på de mere etablerede fabrikker bliver behandlet bedre, der er større miljøkontrol og der er større opsyn med at de materialer der bruges ikke er deciderede sundhedsskadelige.

Men sådan har det ikke altid været.

For en gang var det nærmest de store virksomheder som H&M, Nike og mange andre af verdens største producenter af tøj som var mest kendt for at udnytte arbejderne, og svine miljøet mest til.

Men efter at verdens opmærksomhed faldt på de store virksomheder, så har de i den grad strammet op, men hvad så med de tusindevis af små virksomheder der producerer tøj, og solbriller, i verdens fattige lande ?

Der er ikke god nok kontrol med producenter af billige solbriller

Og hvad kan vi gøre ved det ?

Ikke meget som det ser ud lige nu, ikke andet end at være opmærksomme på at fordi dine solbriller, eller tøj, bliver produceret hos en lille fabrikant er det ikke nogen garanti for at det er godt for miljøet, eller medarbejderne. I mange tilfælde viser undersøgelser, at det faktisk er helt modsat. Hvor der ikke er nogen kontrol, florerer de usle vilkår i stor stil.

Alt dette kan dog i det stille begynde at kunne mærkes hos forhandlere af solbriller som hos SEERUP Optics. Her begynder der at komme flere og flere kunder som forlanger solbriller af høj kvalitet, både fordi de ved at der større kontrol hos større virksomheder, men også fordi de holder længere og ser bedre ud ( da der bruges dyrere materialer)

Dette er et emne vi synes er vigtig på den her hjemmeside, tanhoejgaard.dk.

Hvad synes du er vigtigt ? Skriv gerne en kommentar til emnet , tak 🙂

Kilde: https://ing.dk/artikel/spoerg-scientariet-er-billigere-solbriller-daarligere-end-dyre-159028

Se en video om test af billige vs dyre designer solbriller her:

Originally posted 2016-08-08 16:19:20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *