SEO er en slags økologisk markedsføring

billig seo århusVi har med hjælp af søgemaskineoptimering (SEO) fået hjælp til vores økologiske supermarked. Og det har vi fået Jimi Hove, som godt nok har kontor i Viborg, men som laver SEO i Århus, da det er der hans fleste kunder er.

Vi kan KUN anbefale ham, da vi har fået utroligt mange kunder igennem nettet.

Hvad er SEO og kan jeg få et kursus ?

I følge Wikipedia, så er SEO et digitalt håndværk hvor du optimerer en hjemmeside på en måde som Google godt kan lide det. Du kan læse definitionen her

Noget af det som er vigtigt er at forstå at det at optimere en hjemmeside kan betyde flere ting. For en udvikler, er det vigtigt med en god kode som kan valideres. Men for en person der arbejder med SEO er det vigtigt at både have en kode som er nem at crawle for Google, men som også er et brugevenligt site. På den måde hjalp Jimi os meget med at vise os, via Google Analytics, hvor vi tabte vores brugere og hvad vores brugere godt kunne lide. Disse data kan Google også godt se, da man jo er koblet op på Google Analytics

Og det er de helt perfekte data for Google til at ranke en hjemmeside bedre i Google. Hvis kunderne er glade for en hjemmeside, så er det en hjemmeside som Google gerne vil vise frem for deres kunder.

Man kan hjælpe hinanden på nettet

Det vigtigste ved SEO er dog noget der hedder linkbuilding. Det betyder at man linker til nogen som man kan anbefale, præcis som jeg har gjort i den her artikel. Det kan Google også godt aflæse, og det ses som en blåstempling af ens hjemmeside. Så hvis du linker til nogen du godt kan lide på nettet, så kan man hjælpe hinanden på den måde.

Jeg er ikke selv ekspert i SEO, men det er Jimi Hove, og jeg vil anbefale at du snakker videre med ham, hvis du har flere spørgsmål. Du kan også en gratis SEO-Analyse af ham som opstart.

Originally posted 2016-05-18 15:14:45.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *