Test af økologisk supermarked

Vi er stadig på udkig efter den helt rigtige form for økologi her på hjemmesiden. Hvis du har fulgt med her på bloggen, vil du se at vi har snakket om alt fra økologiske rengøringsfirmaer til etisk markedsføring ( seo) og og så har vi også vendt hvilken slags grill der er den mest miljøvenlige ( vi endte med en gasgrill)

Men nu skal det handle om et økologisk supermarked ( det her: https://oekovejen.dk/ )

5 grunde til at jeg kan lide dette supermarked

  1. Det er økologisk fra a til å ( det giver næsten sig selv, men det er ikke noget man kan være sikker på med alle supermarkeder der kalder sig økologiske)
  2. De er ejet af en del af FDB ( efter hvad jeg kan se). Det giver leverandørsikkerhed, stort sortiment og fornuftige priser
  3. Deres hjemmeside er nem at finde rundt på
  4. De sælger også økologisk dyremad ( hvilket er godt for en som mig med både hund og kat)
  5. De har elite smiley

 

 

 

Det skal du kigge efter når du vælger et online supermarked

Udover det 5 ting som jeg lige har nævnt, så vil jeg anbefale dig at tjekke Trustpilot, Facebook sider og andre steder med anmeldelser for at se hvilke anmeldelser de diverse supermarkeder har fået.

Du kan også starte med at handle småt ind, så du ikke tester et online supermarked den dag du skal købe ind til brylluppet, konfirmationen eller andet, og varene så kommer for sent.

Hvordan kan man kontakte dem ?

Dette har jeg også altid synes var en vigtig pointe at kigge efter. Er de nemme at komme i kontakt med, eller prøver de at skjule deres kontaktinformationer. For mig er det altid en rød lampe der lyser når jeg ser dette. Hos de helt store firmaer kan det være fordi at de ikke vil have at 3 millioner mennesker ringer til dem hver dag, og det kan jeg bedre forstå, men hvis det er en mindre virksomhed, så er det altid lidt skummelt hvis de skjuler deres info. Synes jeg.

Til sidst får du lige en video som forklarer om hvordan du bedre kan kende forskel på økologisk frugt og grønt.

 

 

Originally posted 2017-04-25 17:17:52.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *